Met Frits Spits de Alpe d'Huez op...?

28-05-2011 | 01:07 | Door Bert Kranenbarg

Vorig jaar daagde Frits Spits me uit na al die uitzendingen vanaf de Alpe d'Huez nou ook eens zelf te gaan fietsen. Dat deed ik. Frits volgde me live in de uitzending van Tijd voor Twee op Radio 2. Ik vertrok net na 12 uur en was om half 2 boven. Een geweldige ervaring.
Maar Frits had dus nog wat goed te maken, stond bij me in het krijt.

Deze week heb ik Frits uitgedaagd de berg op te fietsen. Virtueel, in het Radio 2-supportershome dat we op donderdag 9 juni inrichten bij de Radio 2-studio in Hilversum. Daar staan fietsen waarop je bijna echt de berg op kunt trappen. Frits heeft beloofd dat te gaan doen, aansluitend aan zijn uitzending van Tijd voor Twee. Dus 's middags om 2 uur, tijdens de Roodshow.

Wil jij met 'm mee naar boven fietsen? Schroom niet, meld je aan bij de redactie van Tijd voor Twee.
Vergeet niet, het gaat om het goede doel, om Alpe d'HuZes, dus om KWF Kankerbestrijding. Je moet dus wel met een mooi aanbod komen om met Frits te mogen fietsen! Ik ben benieuwd....

Bert Kranenbarg

Reageren

Je emailadres wordt nooit vrijgegeven!